Zach Galifianakis dělá ze své šílené talkshow celovečerní film

9. 9. 2019 - 10:20 | Trailery | Adam Homola

Zach Galifianakis dělá ze své šílené talkshow celovečerní film zdroj: tisková zpráva

Znáte talkshow Between Two Ferns? Tedy Mezi dvěma kapradími? Pokud ne, tak si ji na YouTube rychle dožeňte.

Anebo nic nedohánějte a pak si jen pusťte na Netflixu film Between Two Ferns: The Movie. Alespoň budete o to víc překvapení, co že to sakra je. Ve stručnosti jde o parodickou talkshow herce Zacha Galifianakise (Pařba ve Vegas, Birdman, Due Date), kde své hosty spíš uráží, dělá si z nich srandu a vůbec pokládá takové otázky, že kdyby mělo jít o reálnou a upřímně myšlenou talkshow, tak se z dotyčných už nikdy nikdo nevrátí.

Ve filmové verzi Between Two Ferns nepůjde ale jen o podivně vedené rozhovory. Ty budou sice pořád tím hlavním, ale navíc je bude pojit i jakýsi příběh. Ten začne nejspíš “utopením” Matthew McConaugheyho, načež Galifianakisův šéf Will Ferrell nařídí víc obsahu. Galifanakis se tak se svým týmem rozjede po Americe od jednoho rozhovoru k druhému a bude doufat, že výsledkem bude jeho nová vlastní televizní show. Protože je přece bílý heterosexiální muž, a tak si ji zaslouží, jak sám tvrdí.

Between Two Ferns: The Movie bude očividně narvaná slavnými herci a herečkami k prasknutí. Pár jich vidíme v traileru, ale přítomných bude mnohem víc: Matthew McConaughey, Benedict Cumberbatch, Keanu Reeves, Brie Larson, Jon Hamm, Chrissy Teigen, David Letterman, Will Ferrell, Peter Dinklage, Paul Rudd, Tiffany Haddish, Jason Schwartzman, Adam Scott, John Cho, Chance the Rapper, Rashida Jones, Awkwafina, Chrissy Teigen, Hailee Steinfield, John Legend a další.

zdroj: Archiv

Film v kinech neuvidíme, ale už tento měsíc bude k mání na Netflixu.

between two ferns the movie zdroj: tisková zpráva

Zdroje: tisková zpráva

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.