V novém hororu Wildling zachraňuje Liv Tyler dívku před okolím a okolí před ní

26. 3. 2018 - 11:55 | Dokina.cz | Adam Homola

V novém hororu Wildling zachraňuje Liv Tyler dívku před okolím a okolí před ní zdroj: tisková zpráva

O novém hororu Wildling můžeme mluvit jako o temné fantasy, nebo jako o hodně zvláštním filmu o dospívání. V hlavní roli tu uvidíme mladou Bel Powley coby dívku Annu, většinu života zavřenou v jedné místnosti. Tam ji držel někdo, koho zná jen jako „taťku“, který ji celou dobu varoval a bránil před monstrem jménem Wildling.

Jenže ve skutečnosti spíš bránil okolní svět před ní a zároveň před Annou tajil její pravou náturu.Taťku hraje Brad Dourif, fanouškům hororového žánru známý především jako hlas vraždící panenky Chucky. Anna ale nebude zavřená navěky, jednoho dne ji osvobodí policistka Ellen Cooper (Liv Tyler), která se jí také ujme.

Poprvé za svůj život se tak pořád mladá Anna dostane ven, kde se jí snaží okolí přesvědčit, že žádný Wildling neexistuje. Jenže tak jednoduché to samozřejmě není, Anna má s normálním životem problémy a po chvíli se začnou dít velmi nepříjemné věci…

zdroj: Archiv

Vedle výše zmíněných ve filmů hraje také James Le Gros, Mike Faist, Kelly Lamor Wilson, Troy Ruptash, nebo třeba Frank Deal. Režíruje debutant Fritz Böhm. Ten má na kontě zatím jen dva kraťasy, ale na řadě projektů se podílel jako manažer produkce, scénárista, producent, nebo fušoval do vizuálních efektů.

V českých kinech Wildling asi jen tak neuvidíme, ale vedle dubnové premiéry v těch kanadských se film objeví rovnou také na různých online službách.

Zdroje: tisková zpráva

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.