Souboj titánů a Ženy v pokušení vedou tabulku návštěvnosti kin

27. 4. 2010 - 20:00 | Téma | red

Souboj titánů a Ženy v pokušení vedou tabulku návštěvnosti kin zdroj: tisková zpráva

Americký velkofilm Souboj titánů je stejně jako před týdnem v čele žebříčku nejnavštěvovanějších titulů českých kin. O víkendu za ním do 33 sálů přišlo 38.000 diváků; celkem jich má na kontě 150.000.

Ani na druhém místě se nic nezměnilo, když je obsadila Vejdělkova komedie Ženy v pokušení. Ta si připsala dalších 31.000 návštěvníků. Za šest týdnů přilákala do kin už 653.174 lidí.

Podle informací Unie filmových distributorů skončil třetí americký animovaný snímek Jak vycvičit draka, následovaný novinkou Alice Nellis Mamas&Papas.

Troškova komedie Doktor od Jezera hrochů je osmá a dokument Katka režisérky Heleny Třeštíkové jedenáctý, když ho celkově zhlédlo 56.000 lidí. Další dokument v distribuci - Oko nad Prahou od Olgy Špátové - věnovaný Janu Kaplickému obsadil dvanácté místo. V kinech ho zatím vidělo 6238 lidí.

Souboj Titánů, Medůza

Nejdéle se v první desítce aktuální tabulky návštěvnosti drží Cameronovo sci-fi Avatar, a to téměř pět měsíců. Za tu dobu ho zhlédlo 1,257.139 diváků, tržby přesáhly 205 milionů korun. Podle informací společnosti Twentieth Century Fox Home Entertainment vydělal Avatar 130 milionů dolarů (2,5 miliardy korun) pouhé čtyři dny poté, co v Severní Americe vyšel na DVD a Blu-ray discích. Prodalo se zatím 6,7 milionu kusů těchto moderních nosičů.

Také v Česku vyšel Blu-ray disk minulý týden a podle Petra Slavíka ze společnosti Bontonfilm byl na základě objednávek obchodníků v první vlně vyexpedován do obchodů v počtu 6300 kusů. Prodávají se za doporučenou cenu 599 korun. "DVD si budou moci zájemci zakoupit po 399 korunách od 30. dubna," řekl Slavík ČTK. Avatar se už stal s tržbami z prodeje lístků v kinech přesahujícími 2,7 miliardy dolarů (zhruba 51 miliard korun) nejvýdělečnějším filmem všech dob.

ČLÁNKY O FILMU

Podfukáři

Podfukáři

9. 6. 2013 | Téma | Michal Burkoň

Takhle nějak by to vypadalo, kdyby Dannyho parťáci uměli kouzlit. Právě v jejich elegantním stylu totiž pracují Podfukáři – tým špičkových iluzionistů, který v rámci svých efektních kouzelnických show provádí ještě efektnější bankovní loupeže zaměřené proti zkorumpovaným finančníkům.
Souboj titánů v čele návštěvnosti kin

Souboj titánů v čele návštěvnosti kin

20. 4. 2010 | Téma | red

Americký snímek Souboj titánů je v čele návštěvnosti českých kin. O víkendu za ním přišlo 78.528 diváků, kteří v pokladnách nechali třináct milionů korun.
Americký film Souboj titánů již brzy v kinech

Americký film Souboj titánů již brzy v kinech

11. 4. 2010 | Téma | red

Boj o moc muže proti králům a krále proti bohům je námětem amerického filmu Souboj titánů, který je remakem stejnojmenného snímku z roku 1981. Distribuční společnost Warner Bros., která ho dnes představila v Praze na pracovní projekci, ho uvede do kin od 15. dubna v 19 kopiích a také ve 3D projekci.
Souboj Titánů

Souboj Titánů

10. 4. 2010 | Téma | red

Ve filmu Souboj Titánů staví boj o moc muže proti králům a krále proti bohům. Boj mezi bohy samotnými může zničit celý svět.
Souboj Titánů lákal o víkendu do kin v Severní Americe nejvíce

Souboj Titánů lákal o víkendu do kin v Severní Americe nejvíce

5. 4. 2010 | Téma | red

V Severní Americe se nejnavštěvovanějším snímkem uplynulého víkendu stal nový snímek režiséra Louise Leterriera Souboj Titánů. Trojrozměrný snímek, který je remakem stejnojmenného filmu z roku 1981, vypráví příběh o soupeření antických králů a bohů a od čtvrtečního uvedení do kin utržil podle odhadů 64,1 milionu dolarů (1,2 miliardy korun).

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.