Souboj století: Godzilla vs. Kong se má začít natáčet ještě letos

23. 2. 2018 - 9:19 | Novinky | Adam Homola

Souboj století: Godzilla vs. Kong se má začít natáčet ještě letos zdroj: tisková zpráva

Obrovská monstra filmové diváky fascinují už desítky let a těžko si představit, že by to někdy mělo přestat. Proto se budeme s King Kongem, Godzillou a dalšími starými známými setkávat pořád dokola. V dohledné době navíc uvidíme moderní pojetí epického souboje gigantických rozměrů – chystá se totiž film Godzilla vs. Kong, kde si to rozdají dva nejslavnější filmoví titáni.

Film má mít premiéru až v roce 2020, ale před kamery se půjde už letos. Alespoň to s odkazem na nejmenované zdroje tvrdí web Omega Underground. Natáčení by mělo údajně začít už 1. října a skončit někdy v únoru příštího roku. Pak bude následovat dlouhá a náročná postprodukce, která je u filmu tohoto typu nezbytná.

Na Godzilla vs. Kong si tak ještě počkáme, ale obě monstra uvidíme na plátnech kin mnohem dřív. Kong se objeví už za pár týdnů ve Spielbergově Ready Player One, i když je pravda, že tam se slavný opičák asi jenom mihne.

Opačný případ bude v chystaném filmu Godzilla: King of Monsters. Ten půjde do kin v březnu příštího roku a Godzilla v něm bude mít hlavní roli. Z lidských hrdinů se můžete těšit například na první filmovou roli talentované Millie Bobby Brown, kterou můžete znát jako Eleven ze seriálu Stranger Things.

Godzillu jsme přitom viděli také relativně nedávno. V roce 2014 dostala svůj vlastní film jednoduše pojmenovaný Godzilla. A jakkoliv měla tahle verze své momenty a nápady, celkově šlo jen o mírný nadprůměr. Film měl mimochodem na starosti režisér Gareth Edwards, který pak natočil Rogue One: Star Wars Story.

Samostatný velkofilm o King Kongovi jsme tu pak měli nedávno. Loni šel do kin Kong: Ostrov lebek, který sice nebyl nijak úžasný, ale alespoň se snažil o něco trochu nového a v rámci možností zajímavého. Ať už máte na poslední filmy s Kongem a Godzillou názor jakýkoliv, jedno je jisté: v příštích letech se velkých monster jen tak nezbavíme.

zdroj: Foto: Warner Bros

Zdroje: Omega Underground

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.