Scénárista Black Panther má napsat pokračování filmového Call of Duty

28. 11. 2018 - 11:12 | Novinky | Adam Homola

Scénárista Black Panther má napsat pokračování filmového Call of Duty zdroj: tisková zpráva

Filmy podle her to nemají jednoduché a obecně se má za to, že žádný opravdu skvělý, který by zároveň taky výrazně finančně uspěl, doposud nevznikl. Prorazit tohle prokletí by mohla leckterá značka, ale zrovna Call of Duty je jedna z těch, jejíž výchozí pozice by mohla být relativně snadná.

Není to tak dávno co jsme psali o velkých plánech Activision Blizzard Studios a také o tom, že první film Call of Duty by měl natočit Stefano Sollima. Ten má na svědomí například povedený Sicario 2: Soldado.

Teď se ovšem objevily nové zprávy, překvapivě nikoliv o prvním, ale o druhém Call of Duty. Activision Blizzard Studios totiž neztrácí čas a podle zdrojů Variety se druhému filmu upsal Joe Robert Cole. Tedy scénárista Black Panthera, který by měl Call of Duty 2, nebo jak se bude pokračování prvního filmu jmenovat, napsat.

Zatím nejde o oficiální informaci, ostatně bavíme se tu o pokračování k filmu, který ještě nemá ani název, ani ho studio vlastně „pořádně“ neoznámilo. Přesto jde vidět, že to Activision myslí vážně a s filmy počítá opravdu na dlouho. Položit dobrý základ celému případnému filmovému univerzu bude totiž klíčové a prvních několik dílů v tom bude hrát zásadní roli.

zdroj: MCA/Universal Pictures

Pořád by mělo platit, že film budou produkovat i Stacey Sher a Nick van Dyk za Activision Blizzard Studios a prý i sám Bobby Kotick, šéf celého Activision Blizzard.

Na herním poli se Call of Duty pořád daří a to jak kvalitativně, tak komerčně. Po loňském návratu do druhé světové války poskočila série letošním Call of Duty: Black Ops 4 zase do blíže nespecifikované blízké budoucnosti. Byť tedy zrovna letošní díl se zaměřuje na příběh snad nejméně ze všech hlavních dílů série.

Trailer na zatím poslední Call of Duty, letošní Black Ops 4.

Kdy (a jestli vůbec) se Solima pustí do natáčení prvního Call of Duty zatím nevíme, stejně jako nemáme tušení, kdo si stoupne před kameru.

Jestli ale prahnete po nějakém filmu podle hry a třeba nedávný Tomb Raider vám nestačil, brzy dostanete nášup. Natáčí se totiž Monster Hunter (první fotky), Sonic the Hedgehog, Detective Pikachu, Minecraft i seriál podle Zaklínače. Pak se ještě chystá (ale stále nenatáčí) například Uncharted s Tomem Hollandem.

Zdroje: Variety

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.