První trailer na The King’s Man vytahuje z rukávu první světovou válku

16. 7. 2019 - 9:49 | Trailery | Adam Homola

První trailer na The King’s Man vytahuje z rukávu první světovou válku zdroj: tisková zpráva

První trailer na chytře pojmenovaný The King’s Man je tady a podle všeho se máme na co těšit. Pokud vám název něco připomíná, vězte, že jde o prequel k sérii Kingsman a podle prvních záběrů to vypadá, že příští rok na plátnech kin uvidíme samotné založení téhle specifické organizace.

Zatímco Kingsmani se odehrávají víceméně v současnosti, The King’s Man půjdou mnohem hlouběji do historie, konkrétně těsně před první světovou válku. Ve filmu tak uvidíme i pokus o atentát na arcivévodu Františka Ferdinanda d'Este a následné rozpoutání války. Do které budou tihle speciální agenti v čele s Ralphem Fiennesem fušovat.

Stejně jako v případě Kingsman: Tajná služba a Kingsman: Zlatý kruh, i tentokrát stojí za kamerou Matthew Vaugh. Tvůrci si tak po dvou dílech odskočili k prequelu, protože do budoucna se s trojkou víceméně počítá a ve vzduchu je nejspíš i americký spin-off Statesman.

V The King’s Man hrají Ralph Fiennes jako T.E. Lawrence, Harris Dickinson jako Conrad, Liam Neeson jako Herbert Kitchener, Daniel Brühl jako Felix Yusupov, Rhys Ifans jako Grigori Rasputin, Gemma Arterton jako Mata Hari, Aaron Taylor-Johnson jako Lee Unwin, Charles Dance jako polní maršál Haig, Matthew Goode jako Tristan, Tom Hollander jako George V, Djimon Hounou jako Neil Kenlock, Stanley Tucci jako Merlin, Alison Steadman jako Guinevere, Robert Aramayo jako Gavrilo Princip, Alexandra Maria Lara jako Polly, Joel Basman jako Gawain a další.

The King’s Man uvidíme v kinech v únoru příštího roku.

zdroj: Falcon

První oficiální plakát:

the kings man poster zdroj: tisková zpráva

Zdroje: tisková zpráva

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.