Policejní akademie se (už zase...) vrací

4. 9. 2018 - 10:44 | Novinky | Adam Homola

Policejní akademie se (už zase...) vrací zdroj: tisková zpráva

Pamatujete ještě na Policejní akademii? Sérii filmů, z nichž byly ty první výborné, ty prostřední docela ucházející a ty poslední už za moc nestály. Policejní akademie se ale do filmové historie zapsala zlatým písmem a je jen otázkou času, kdy vznikne další. A teď se zdá, že nový díl je na cestě.

Zatím se ještě nic nenatáčí a kdo ví, jestli někdo sepisuje alespoň nástřel scénáře, nicméně hlavní hvězda původních filmů, Steve Guttenberg, potvrdila, že se nový film připravuje. Guttenberg, který si zahrál kadeta Mahonyho, napsal na Twitter: „Další Policejní akademie je na cestě.“ Zatím prý nebude prozrazovat žádné detaily, ale na filmu se podle něj pracuje.

Ne všichni herci z původní série jsou už mezi námi, ale nový film by mohl klidně fungovat jak eRková komedie, kdy starci blbnou a zároveň předávají žezlo mladší generaci. Navíc by to nemuselo stát majlant, takže pokud se budou tvůrci držet při zemi a seženou šikovného režiséra, mohla by se z toho vyklubat solidní komedie.

Anebo taky obrovská ostuda a průšvih, protože víme, jak to někdy s těmi návraty starých klasik bývá. Série zatím čítá sedm filmů a o tom osmém se vždycky jednou za čas šušká už snad od poloviny devadesátých let. Ostatně jak tvůrci, tak i někteří z herců se v minulých letech už několikrát prokecli a prozradili, že další Policejní akademie se připravuje. A že tentokrát už doopravdy. Jenže to jsme slyšeli už vícekrát, tak doufejme, že Guttenberg tentokrát nelakuje a že všechno klapne, jak má.

Jestli jste už na Policejní akademii zapomněli, nebo jste ji snad nikdy neviděli, můžete si nechat od chlapců z MovieZone vysvětlit, proč je to pořád tak dobré:

Zdroje: Twitter.com

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.