Piráti z Karibiku se prý dočkají restartu, napsat by ho měli scénáristé Deadpoola

24. 10. 2018 - 12:34 | Novinky | Adam Homola

Piráti z Karibiku se prý dočkají restartu, napsat by ho měli scénáristé Deadpoola zdroj: tisková zpráva

Piráti z Karibiku je příliš lukrativní série na to, aby se se svými diváky rozloučila po pěti filmech. O přípravách toho šestého se sice mluví, ale teď není jasné ani to, zda se k němu studio vůbec dostane. Najednou se totiž začalo šuškat o restartu celé série.

Podle zdrojů Deadline prý scénáristé Rhett Reese a Paul Wernick začínají vyjednávat s Disney. Předmětem hovorů není nic jiného, než napsání scénáře k restartu Pirátů z Karibiku. Oba pánové napsali například Deadpoola, Zombieland a Life.

Zatím se prý opravdu jen vyjednává, ještě se nic konkrétního nepíše, nenatáčí a neobsazují se žádné role. U kormidla by prý pořád zůstal producent Jerry Bruckheimer, ale jak to bude s Deppem zatím nevíme.

Celou sérii restartovat, a hlavně omladit by dávalo smysl, minimálně pro Disney. Jistě, Jack Sparrow v podání Johnnyho Deppa je sice tahounem série, nicméně i Piráti z Karibiku mohou mít důstojný život bez hlavní hvězdy. Nahnat před kameru mladé a levné herce, upsat si je za pár peněz na několik dílů dopředu a třeba i pomalu začít budovat celé pirátské univerzum je tah, který by nás vůbec nepřekvapil.

Ať už tohle vyjednávání scénáristů Deadpoola s Disney dopadne jakkoliv, je jasně vidět, že Disney nechce přešlapovat na místě, a hlavně si je jistě i dobře vědoma toho, že za honorář pro jednoho Deppa může zaplatit deset mladých herců.

zdroj: Falcon

Zdroje: Deadline

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.