Nový Mortal Kombat bude produkovat režisér Rychle a Zběsile

9. 8. 2015 - 23:30 | Novinky | Vojtěch Karlík

Nový Mortal Kombat bude produkovat režisér Rychle a Zběsile zdroj: tisková zpráva

Všichni fanoušci zbystřete, Mortal Kombat se vrací na filmová plátna. Podle nejnovějších informací je v přípravě zbrusu nový snímek. Na novince podle informací zahraničních filmových webů pracuje režisér James Wan, který má v portfoliu takové pecky jako Rychle a zběsile 7, Saw, Insidious, nebo Insidious 2.

Na filmu pracuje studio New Line Cinema, které Wana přetáhlo k projektu od Universalu. Wan má za sebou mnoho úspěšných béčkových filmů a v letošním roce vydělal svým chlebodárcům sedmým dílem Rychle a zběsile. Scénář k filmu napsal Oren Uziel (22 Jump Street). V tuto chvíli však není jasné, v jaké pozici se ve štábu James Wan objeví. Média totiž spekulují nad tím, že momentálně vytížený filmař se ujme role jakéhosi supervizora, případně se zhostí role spoluproducenta.

James Wan zdroj: tisková zpráva

Nový Mortal Kombat přijde s další inter-dimenzionální bitvou mezi lidmi a stvořeními z říše zvané Outworld. Film by se měl opírat o postavu chlápka, který všem těm potvorám nakope zadky. Tvůrci však mlčí a nechtějí prozradit, zda novinka nějakým způsobem bude reflektovat i příběh desátého dílu populární hry. V tuto chvíli ani netušíme datum premiéry.

James Wan by se měl za nedlouho pustit do natáčení Aquamena, kterého si střihne Jason Momoa. Wan, který má na svědomí nejúspěšnější Rychle a Zběsile, se na natáčení Rychle a zběsile 8 s největší pravděpodobností nevrátí. Vedle Aquamena chystá ještě v roli producenta Saw VIII, Lights Out a The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist.

Trailer na jedničku, která je pro některé hráče "tajným guilty pleasure"...

Mortal Kombat jsme mohli na stříbrných plátnech vidět poprvé v roce 1995, kdy se jednalo sice o laciné béčko, ale pro mladé fanoušky herní předlohy o povedené béčko. Horší už to bylo s pokračováním Mortal Kombat: Annihilation z roku 1997, kdy se film nepovedl snad po žádné stránce a nakonec ani moc nevydělal. Nový Mortal Kombat s Jamesem Wanem za kamerou tak může filmovou pověst sérii jedině vylepšit.

Zdroje: Movieweb

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.