Na co jít DOKINA: Všechno bude... se Sestrou, McQueenem nebo Jackem Ryanem

7. 9. 2018 - 16:25 | Téma | Václav Rybář

Na co jít DOKINA: Všechno bude... se Sestrou, McQueenem nebo Jackem Ryanem zdroj: tisková zpráva

Nemáte čas zdlouhavě studovat programy kin a recenze? Máme pro vás řešení v podobě krátkého pořadu, který vám v několika minutách poradí, co s načatým víkendem.

My víme, že už se všichni těšíte na nového Predátora, ale s příchodem školního roku se kina rozjíždějí spíše opatrně. Divákům z lavic bude asi nejvíc šmakovat sice zimní, ale přesto prázdninami nasáklá road movie Všechno bude od slovinského režiséra Olmo Omerzy, který vystudoval pražskou FAMU a už na sebe upozornil povedeným Rodinným filmem. Jeho novinka si odnesla skvělé ohlasy z filmového festivalu v Karlových Varech, a teď si ji konečně můžete vychutnat v běžných kinech. Vypráví o dvou nezletilých kamarádech, co ukradnou auto a chtějí dojet až do Monte Carla. Nakonec jejich plány změní pes a mladá stopařka, stejně jako dotírající policie. Koprodukční film za málo peněz tak trochu evokuje emoce spjaté se Svěrákovou Jízdou, ale generačně je samozřejmě úplně jinde.

S přípravkou na Halloween můžete začít už zkraje září, když si pustíte Sestru. Jde o sólový spinoff z rozšířeného vesmíru snímků V zajetí démonů. Kdo by tehdy tušil, že se Jamesi Wanovi povede rozjet variaci na propojený marvelovský svět právě v hororech. A zvládnul to, ostatně hororová jeptiška je už druhá v řadě, po posedlé panence Annabelle. Tentokrát se vydáváme daleko do minulosti, mezi zdi rumunského kláštera, kde samozřejmě straší. Tak se modlete, aby vás Sestra nechytla pod krkem a nemuseli jste odčinit všechny svoje hříchy.

zdroj: Archiv

Pod názvem McQueen se překvapivě skrývá britský medailonek tamního módního návrháře Alexandra McQueena. Pokud ho neznáte, pravděpodobně vás bude víc zajímat další snímek, který má v názvu jméno hlavního hrdiny. A dokonce za ním ani nemusíte do kina. Jack Ryan se vrací už poněkolikáté, tentokrát ovšem na "malé" obrazovky prostřednictvím streamingového gigantu Amazon Prime Video. Ten nabízí Johna Krasinskiho v hlavní roli a velkorysý rozpočet v roli vedlejší. V produkci Michaela Baye se můžete těšit nejen na spoustu výbuchů, ale i skvělý casting a rychle odsýpající děj. Osm epizod uteče jako voda a na další sezóně už se prý pilně pracuje.

S přehledem kinopremiér se budete pravidelně setkávat vždy v pátek, ale chystáme pro vás letos v létě i další výrazné změny. Dejte nám v komentářích a na sociálních sítích vědět, jak se vám líbí.

Zdroje: Vlastní

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.