Na co jít DOKINA: Nájemný vrah Sicario vs. Láska bez bariér

29. 6. 2018 - 11:45 | Téma | Václav Rybář

Na co jít DOKINA: Nájemný vrah Sicario vs. Láska bez bariér zdroj: Foto: Sony Pictures Entertainment

Nemáte čas zdlouhavě studovat programy kin a recenze? Máme pro vás řešení v podobě našeho nového pořadu, který vám v několika minutách poradí, co s načatým víkendem.

V naší relaci vám bez zbytečné omáčky naservírujeme to nejzajímavější z kinopremiér každého týdne a navrch přidáme i citace z recenzí, abyste měli absolutní přehled o tom, co na film říká odborná kritika, ještě než se rozhodnete utratit peníze za lístek. A protože kino může být i domácí, občas přihodíme navrch i nějaký ten televizní nebo online tip.

Kdo se o víkendu nesebere a nezamíří na prázdniny, ten se může těšit hned na tři zajímavé premiéry. Děti mohou i s vysvědčením zamířit na německou vysokorozpočtovou pohádku Jim Knoflík, Lukáš a lokomotiva Ema, od auta knižní předlohy k Nekonečnému příběhu.

Pokud už vízo nedostáváte a máte chuť na trochu dospělejší zábava, je tu pokračování krimi thrilleru Sicario, tentokrát s podtitulkem Soldado. Vrací se ostrý vládní agent v podání Joshe Brolina, ale i nemilosrdný zabiják Benicio Del Toro. S novým týmem za kamerou, ale ve stejně nebezpečných kulisách.

zdroj: Archiv

A pokud je toho napětí na vás až příliš, máme tu i létem vonící francouzskou komedii Láska bez bariér, ve které se stárnoucí Casanova chytí do vlastní pasti, když předstírá ochrnutí a beznadějně se zamiluje do ženy, která na vozíčku není jen naoko.

Zapomenout nesmíme ani na to, že dnes startuje filmový festival v Karlových Varech. Soupiska hostů i soutěžních premiér je sama o sobě dostatečným lákadlem, ale pokud byste kromě novinek měli chuť i na nějaké ty klasiky stříbrného plátna, nabídneme vám v závěru naší videorelace několik zaručených tipů. Tak alou do kina a za týden zase na viděnou.

S přehledem kinopremiér se budete pravidelně setkávat vždy v pátek, ale chystáme pro vás letos v létě i další výrazné změny. Dejte nám v komentářích a na sociálních sítích vědět, jak se vám líbí.

Zdroje: Vlastní

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.