Mumie se vrací a vybrala si Toma Cruise

3. 4. 2017 - 15:27 | Novinky | Adam Homola

Mumie se vrací a vybrala si Toma Cruise zdroj: tisková zpráva

Nově vydaný trailer na chystanou Mumii byste si mohli klidně splést s ukázkou na válečný film. Na úvod je tu totiž všechno. Zběsilý útěk, střílení, výbuchy, skoky, další výbuchy, ještě víc střílení a Tom Cruise. Po explozivním úvodu se ale na scénu konečně dostane i titulní monstrum.

To jsme si v prvním traileru zase tolik neužili, ale tentokrát dostane Mumie mnohem víc prostoru. A to nejen v dnešním Londýně, který postupně přetváří k obrazu svému, ale i v minulosti. Dozvíte se, proč se stalo, co se stalo, proč se z ní (mumii tu poprvé hraje žena) stalo monstrum a vůbec se dozvíme víc než jenom to, že Cruise umí být akční hrdina.

Především se dozvíme i něco, co může vysvětlovat mnohé, včetně toho, proč Cruise přežije pád letadla. Mumie si ho totiž z nějakého důvodu vybrala. Co s ním má v plánu, proč zrovna jeho a jak to bude celé probíhat zatím trailer neprozrazuje.

Je ale dost možné, že díky jakési „ochraně“ od Mumie přežije Cruise prakticky všechno a časem ho uvidíme i v pokračování. Universal má totiž s Mumií velké plány, a nejen že by rád další pokračování, ideálně bychom měli dostat celé univerzum klasických filmových monster. Pokud ale Mumie prohučí a neštěkne po ní ani pes, bude mít Cruise po srandě a další lukrativní sérii si zase nerozjede.

zdroj: Universal Pictures

Mission Impossible je jistota a další díl se začne natáčet co nevidět, ale třeba takový Jack Reacher už tolik netáhne, byť se dopracoval na (zatím) jedno pokračování. Monstra táhnou odjakživa, Cruise prakticky taky, a tak by se tu muselo něco ošklivě pokazit, aby nebyl z Mumie alespoň středně velký hit. Do kina budete moct na novou Mumii zajít už v červnu.

Zdroje: tisková zpráva

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.