Komediální horor Little Monsters nabírá samé zajímavé herce

6. 11. 2017 - 10:00 | Novinky | Adam Homola

Komediální horor Little Monsters nabírá samé zajímavé herce zdroj: tisková zpráva

Pamatujete ještě na Zombieland? Povedenou komedii s trochou akce a spoustou zombíků? Měla své kouzlo a byla super. Nevím, jestli se o něco podobného pokusí i chystaný film Little Monsters, ale nezní to tak úplně nepředstavitelně.

V Little Monsters půjde o jakýsi milostný trojúhelník, spoustu vtípků, a ještě víc zombíků. Základní premisa příběhu se točí kolem hudebníka Davea, který se vydá na školní výlet svého synovce jen proto, že se mu líbí paní učitelka Caroline. Věci ale trochu zkomplikuje Teddy McGiggle, světoznámá hvězda jedné dětské televizní show, která se do Caroline taky zakoukala, jak reportuje Variety.

A aby toho nebylo málo, vypukne zombie apokalypsa a trio hrdinů bude muset řešit spoustu problémů společně. Přitom je jasné, že minimálně oba pánové se nebudou mít zrovna v lásce.

Zajímavě zní i herecké obsazení, kdy si paní učitelku zahraje Lupita Nyong’o, hudebníka Alexander England a televizní hvězdu Josh Gad. Nyong’o můžete znát z 12 let v řetězech, nebo ze Star Wars: Síla se probouzí i nadcházejícího Star Wars: Poslední z Jediů, kde hraje Maz Kanatu. Na začátku příštího roku ji uvidíte také v Černém panterovi.

Joshe Gada jste mohli vidět například v nedávné Krásce a zvířeti a brzy ho uvidíte také v nové Vraždě v Orient expresu. England se pak objevil třeba v letošním Vetřelec: Covenant. Režírovat bude mladý a nadějný Abe Forsythe, který natočil například Down Under. Little Monsters se zatím ještě ani nenatáčí, tudíž si na premiéru počkáme – počítá se s ní až na rok 2019, nicméně to začíná znít docela slibně.

Zdroje: Variety

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.