Jednonohý Rock se ve Skyscraper pokouší napodobit Smrtonosnou past i Skleněné peklo

6. 2. 2018 - 8:00 | Trailery | Adam Homola

Jednonohý Rock se ve Skyscraper pokouší napodobit Smrtonosnou past i Skleněné peklo zdroj: tisková zpráva

Dwayne „The Rock“ Johnson je teď díky nezastavitelnému Jumanji jako na koni a další potenciální hity čekají v záloze. Co si budeme povídat, z Rampage se asi skoro miliardový projekt nevyklube, ale Skyscraper by mohl po úspěchu Jumanji alespoň částečně pokukovat.

Z první ukázky film působí jako moderní kombinace Smrtonosné pasti a Skleněného pekla, s Rockem před kamerou a s pomrkáváním na čínský filmový trh. Zní to jako absolutní sázka na jistotu a tutovka? Zní. Jenže na mě to z prvního traileru pořád ne a ne zapůsobit.

Film režíruje Rawson Marshall Thurber (Vybíjená, Millerovi na tripu, Centrální inteligence). Dwayne Johnson tu hraje Willa Sawyera, bývalého vojáka, který pracoval v FBI jako lídr týmu pro osvobozování rukojmí.

zdroj: Archiv

Sawyer přišel ale během jedné mise o nohu, a tak je z něj teď specialista přes zabezpečení mrakodrapů. Jeden takový se teď postavil v Číně, shodou okolností je nejvyšší na celé Zemi a Sawyer je v něm obviněn ze žhářství. V hotelu totiž hoří, někdo to všechno neprávem hodil na něj a aby toho nebylo málo, je celá jeho rodina uvězněna v horních patrech mrakodrapu.

Dát Rockovi jen jednu nohu je sice zajímavý twist, ale těžko to tuhle wrestlingovou mlátičku nějak výrazně znevýhodní. I s jednou nohou umí v traileru běhat a skákat jako by se nechumelilo a jistě padne i nějaká ta rána.

zdroj: Archiv

Skyscraper bude mít premiéru letos v létě a já na základě prvního traileru pořád nevím, jestli to chci nebo nechci vidět. Rock mi do takové role jednoduše moc nesedí, ale snad to ve výsledku bude alespoň nějak fungovat.

Zdroje: tisková zpráva

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.