Home Cinema 2007

10. 10. 2007 - 13:30 | Téma | red

Home Cinema 2007 zdroj: tisková zpráva

od čtvrtka 18. října do soboty 20. října v pražském hotelu Diplomat. Třetí ročník výstavy Home Cinema o domácí zábavě se uskuteční od čtvrtka 18. října do soboty 20

Třetí ročník výstavy Home Cinema o domácí zábavě se uskuteční od čtvrtka 18. října do soboty 20. října v hotelu Diplomat (Evropská 15 v Praze 6 v blízkosti metra Dejvická). Návštěvníci budou mít možnost se podrobně seznámit s technologiemi vysokého rozlišení obrazu, optických nosičů Blu-ray Disc a prostorového zvuku ve formátu 7.1. Vystavovatelé představí Blu-ray přehrávače, AV receivery s formáty Dolby True HD a HD DTS, sady reproduktorů pro domácí kino s osmi reproduktory. Největší pozornost bude věnována Full HD LCD, plazmovým, projekčním televizorů a projektorům pro domácí kino. Chybět nebudou videokamery pro vysoké rozlišení včetně Blu-ray videokamery. Seznámit se však můžete rovněž s problematikou řídících systémů pro inteligentní byty a domy, speciálními reproduktory pro instalace do zdí, širokou nabídkou hifi nábytků, držáků a stolků pro plazmové a LCD televizory.

Během těchto tří dnů lze výstavu navštívit od 9.00 do 19.00 hodin. První den výstavy se zaměřuje především na odbornou veřejnost (ve volném prodeji pouze 500 vstupenek v ceně 300 Kč, které lze využít pro všechny tři výstavní dny). Jednodenní vstupné na pátek nebo sobotu činí 100 Kč. Pro návštěvníky je připraven barevný katalog zdarma, v rozsahu 48 stran. Součástí výstavy bude prodej disků Blu-ray i DVD-video i doplňků pro instalaci domácího kina (HDMI kabely) aj.

Celkově se představí 36 vystavovatelů a více než sto značek z oblasti spotřební elektroniky, distributorů i výrobců DVD video, domácí zábavy a informačních technologií. Počet exponátů přesáhne pět set kusů nových modelů přístrojů a zařízení.

Více na http://www.homecinema.cz.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.