Hlavní hvězdou chystaného Rainbow Six by měl být Michael B. Jordan

21. 9. 2018 - 9:49 | Novinky | Adam Homola

Hlavní hvězdou chystaného Rainbow Six by měl být Michael B. Jordan zdroj: tisková zpráva

Studiu Paramount se série Mission Impossible jistě líbí a rádi by něco dalšího. Automaticky se nabízí Tom Clancy, který sice tak divoký není, ale pro potřeby stříbrného plátna může být. Tom Cruise je sice jen jeden, ale Michael B. Jordan taky není k zahození, a právě on teď podepsal s Paramountem smlouvu na dva filmy podle knih Toma Clancyho, jak reportuje Variety.

Michael B. Jordan si zahraje nejdřív ve Without Remorse (v českém překladu Bez výčitek), jen aby pak následovalo dobře známé Rainbow Six (Duhová šestka). V obou filmech ztvární Jordan postavu Johna Clarka s tím, že v prvním filmu půjde spíše o origin a seznamování se s postavou, zatímco ve druhém se už půjde plně do akce s celým týmem.

Na filmovém plátně se na značku Tom Clancy v posledních letech moc nehraje a mladším filmovým divákům může být klidně zcela neznámá. V seriálové podobě se teď daří Jacku Ryanovi, kterého pro Amazon hraje John Krasinski.

Clancyovkám se ale dlouhodobě nadmíru daří v herním prostředí, kde drží práva francouzský vydavatel Ubisoft. Ten už dostal na trh řadu her, v poslední době například veleúspěšný Rainbow Six Siege, nebo taktéž nadmíru dobře prodávaný Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands.

Michael B. Jordan je teď hodně v kurzu a rozjet si vlastní špiónskou/akční sérii by mu určitě neuškodilo. Na začátku letošního roku zazářil jako Erik Killmonger v Black Pantherovi a už brzy ho uvidíme v Creed II. Jordan tak zvládá jak akci, tak hraní, málokdo má takovou fyzičku jako on a John Clark v jeho podání by mohl solidně válet.

Připomeňme, že kniha Without Remorse (Bez výčitek) vyšla v roce 1993, Rainbow Six (Duhová šestka) pak v roce 1998. Kdy se dostane první Clancyovka s Jordanem do kin zatím nevíme, ostatně film(y) ještě nemá ani režiséra.

zdroj: Falcon

Zdroje: Variety

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.