Dwayne “The Rock” Johnson riskuje život a ve filmu Mrakodrap zachraňuje rodinu

3. 7. 2018 - 10:12 | Trailery | Adam Homola

Dwayne “The Rock” Johnson riskuje život a ve filmu Mrakodrap zachraňuje rodinu zdroj: tisková zpráva

Kombinace Smrtonosné pasti s Brucem Willisem a Skleněného pekla se Stevem McQueenem je už skoro tady. Jmenuje se Mrakodrap, hraje tam Dwayne „The Rock“ Johnson a v poslední ukázce se snaží tlačit na pilu bezvýchodnosti a zoufalosti, díky které dělá hlavní hrdina zoufalé činy.

Spíše, než trailer to připomíná klip, byť tedy notně sestříhaný a zkrácený. Přesto vidíme, jak se Rock dostane z okna, zhoupne se až k obrovskému vrtulovitému čemusi, proskočí tím, pak se samozřejmě všechno pokazí a on skáče zpátky.

Pak následuje strašně napínavá scéna, která vlastně tolik napínavá není, protože všichni víme, že hlavní hrdina tímhle způsobem nespadne a nezemře. Rock většinou točí happyendové „slaďáky“, kdy z kina v depresích a rozladění prostě odcházet nebudete.

Přesto bychom se napínavého akčního thrilleru a moderního křížence na začátku zmíněných klasik mohli dočkat. I když nevím, jak moc Rock zrovna v téhle roli obstojí. Bruce Willis i Steve McQueen byli přeci jen víceméně obyčejní chlapi, zatímco Rock je prostě Rock. Přesto všechno to marně nevypadá a už za dva týdny budeme chytřejší.

zdroj: Archiv

Zdroje: tisková zpráva

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.