Dwayne Johnson: sólovka Black Adam se začne točit příští rok

10. 4. 2019 - 10:08 | Novinky | Adam Homola

Dwayne Johnson: sólovka Black Adam se začne točit příští rok zdroj: tisková zpráva

Do kin se sice chystá Hellboy a hned za ním Avengers: Endgame, ale teď v nich řádí Shazam! Sympaťák, co se učí se svými schopnostmi zacházet a chová se jako dítě (protože dítě je), má teď za hlavního záporáka Marka Stronga, ale dříve či později se popere s přeci jen trochu vyšší ligou: Dwaynem „The Rock“ Johnsonem.

Ten v Shazam! sice nehraje, ale film produkoval a možná si pamatujete, jak před několika lety prohlásil, že si střihne Black Adama. Antihrdinu a v podstatě záporáka, který se porve se Shazamem a možná nejen s ním.

Úplně původně měl být Black Adam záporákem už v Shazam!, ale tvůrci v čele s Johnsonem nakonec couvli a rozhodli se film „rozdělit“ ve dva. Jak už vysvětluje na Instagramu sám Johnson, plán byl totiž spojit originy obou dvou postav do jednoho filmu. Jenže po čase si uvědomili, že by něco takového jeden snímek neunesl. Že jsou oba originy natolik velké a natolik odlišné, že z toho raději budou mít dva samostatné filmy.

Jeden tu máme teď hraje v něm Zachary Levi a pere se se Strongem. Druhý, s Dwaynem Johnsonem, by se měl začít natáčet někdy příští rok. Jestli se v něm bude Rock prát s Levim, nebo někým jiným, zatím nevíme. Na podobné úvahy je ostatně ještě brzo.

Jestliže se začne natáčet někdy příští rok, dočkáme se Black Adama nejdřív v roce 2021. Mezitím se ale taky začíná pomalu připravovat Shazam 2, protože jednička si na tu miliardu sice nesáhne, ale solidní úspěch z ní nakonec bude.

A hlavně je to další pozitivní zářez pro DC, které ještě před pár lety hrubě narazilo. Teď má v rukou chystanou Wonder Woman 1984, Suicide Squad 2, hodně dobře vypadá taky Joker, Shazam 2 a pak i Black Adam, nemluvě o Birds of Prey nebo Batmanovi. Sice jim to potrvá, ale časem by si mohli vybudovat a následně i třeba začít propojovat solidní vesmír superhrdinů. Marvelu ta konkurence navíc určitě neuškodí.

Black Adam vs Shazam! z komiksů:

3159995-eydhwag zdroj: tisková zpráva

2922076-black_adam_attacks_billy zdroj: tisková zpráva

zdroj: Archiv

Zdroje: The Rock Instagram

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.