Dokument Leaving Neverland se vrací ke kontroverzi kolem Michaela Jacksona

20. 2. 2019 - 11:54 | Trailery | Adam Homola

Dokument Leaving Neverland se vrací ke kontroverzi kolem Michaela Jacksona zdroj: tisková zpráva

Nový dokument HBO jménem Leaving Neverland je kontroverzní, a to ho televize ještě ani nevysílala. Jak už možná tušíte, Leaving Neverland se točí kolem kontroverzí Michaela Jacksona a jeho obvinění ze zneužívání dětí.

Na údajné sexuální skandály jednoho z nejslavnějších zpěváků historie si z devadesátých let možná pamatujete sami. Jackson sice nakonec od soudu odešel nevinen, nicméně to vzniku dokumentu očividně nebránilo a prý bychom se v něm měli dozvědět některé nové, dosud neznámé věci.

Středobodem Leaving Neverland jsou dva muži, Wade Robson a James Safechuck, kteří před kamerou a mikrofony vzpomínají na své dětství. Respektive na návštěvy Jacksonova obrovského pozemku Neverland.

Tam to prý celé začalo nevinně, hraním si na honěnou (ehm...), sledováním filmů, mlsáním různých dobrot a podobnými aktivitami. Jenže to, co mělo ze začátku vypadat jako splněný sen každého kluka, se nakonec údajně zvrtlo v něco strašného. Vedle zmíněných pánů na zážitky z Neverlandu vzpomíná i matka jednoho z nich.

Leaving Neverland by měl mít premiéru na HBO už 3. března, kdy uvidíme první část dokumentu. Druhou část pak televize odvysílá hned den poté. Stopáž celého dokumentu totiž čítá čtyři hodiny.

zdroj: Archiv

Zdroje: HBO

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.