Blade 4 - asi nejzajímavější letní spekulace

15. 7. 2015 - 17:30 | Novinky | Vojtěch Karlík

Blade 4 - asi nejzajímavější letní spekulace zdroj: tisková zpráva

Bude čtvrtý Blade? Vnímáte kouzlo té otázky, nebo jste prostě nad věcí? Aby bylo jasno, spekulace o čtvrtém dílu populárního Bladea tady byly už před hodně dlouhou dobou, ale teprve nyní to vypadá na docela zajímavé informace. Důležité také je, že před časem všemi zavržený Wesley Snipes, se vrátil v plné síle a má chuť čtyřku natočit.

Wesley Snipes se na letošním Comic-Conu také ukázal, ale mluvil zde především o nadcházejím seriálu The Player, který vznikl pro televizní stanici NBC. Přesto samozřejmě došlo i na otázky týkající se mnohem důležitějšího tématu. Pro diváky této nerdí akce jde navíc o informace vyvážené zlatem. Vypadá to, že se pomalu a jistě rodí velmi zajímavá spolupráce na pokračování příběhů o kultovním lovci upírů Bladeovi.

zdroj: Archiv

Zde je nutné udělat menší pauzu. Mladší čtenáři o Wesley Snipesovi tuší, že to byl kdysi docela známý herec, co se objevoval v akčních filmech, ale asi nejvíc vědí o jeho eskapádě s americkým trestním právem. Soud před lety poslal Snipese do basy za daňové úniky. Vypadalo to, že je po hvězdě. Jenže Wesley Snipes povstal z popela a zdá se, že jeho problémy jsou zažehnány. Důkazem je i skutečnost, že se znovu objevily úvahy nad pokračováním Bladea, ale také to, že o filmu uvažuje studio Marvel.

zdroj: Archiv

Tuto informaci potvrdil i samotný herec, který se studiem vedl na toto téma rozhovory. Podle nejnovějších informací je možnost znovuoživení Bladea opravdu na pořadu dne a filmu se již začalo pracovat. Současně však některé zdroje tvrdí, že Blade se opravdu vrátí, ale jen jako součást některé marvelovského projektu. V tuto chvíli však není ohlášena premiéra a jde pouze o neoficiální zprávy.

Zdroje: The Hollywood Reporter , Movieweb

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.