Bez kalhot

10. 7. 2012 - 18:41 | Téma | red

Bez kalhot zdroj: tisková zpráva

Dveře do světa mužských striptérů otevřel ve svém nejnovějším filmu režisér Steven Soderbergh. Pod názvem Bez kalhot se od 12. července objeví i v českých kinech. Dnes ho v Praze představila distribuční společnost HCE. Film měl předpremiéru na karlovarském festivalu.

Příběh byl inspirován zkušenostmi Channinga Tatuma z dob, kdy pracoval jako striptér a o své herecké kariéře pouze snil. Tatum, který byl i producentem snímku, však nehraje sám sebe, ale svého staršího rádce Mika. Jeho postavu ztvárnil Alex Pettyfer. Matthew McConaughey se na plátně představuje v roli Dallase, vysloužilého striptéra a současného majitele klubu, v němž Mike se svým žákem vystupují.

Hlavním hrdinou příběhu je mladý muž Mike, jemuž nechybí podnikavost. Svůj americký sen žije naplno: opravuje střechy, umývá auta a ve svém plážovém bytě navrhuje originální nábytek. S příchodem noci se však z něj stává Magic Mike - stálá hvězda pánských vystoupení v klubu Xquisite.

Mike vidí potenciál v devatenáctiletém Kidovi, jehož zasvětí do tajů tance, večírků, svádění žen a lehkého výdělku. Zanedlouho si jejich nové číslo získá srdce mnohých fanynek a s příchodem léta se před nimi otevírá svět plný zábavy, přátelství a pohody. Mezitím však Mike poznává Kidovu sestru Brooke (Cody Hornová). Rád by se s ní sblížil, překážkou je však jeho životní styl.

Bez kalhot zdroj: tisková zpráva

"V 90. letech jsem pracoval osm měsíců jako striptér. Lidi to zajímá, ptají se mě, jak jsem se k tomu dostal, co jsem zažil a kolik vydělával. Podle Soderbergha šlo o vynikající námět - sexy, zábavný a šílený, exkurzi do zajímavého prostředí, o kterém spousta lidí nemá potuchy. "Žádná z postav není inspirovaná skutečnou osobou, ani ta má. Celý děj je fikce. Rozhodli jsme se tak naschvál, abychom měli volnou ruku při rozvíjení příběhu a našich vlastních scén," uvedl Tatum v distribučních materiálech.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.