Affleck odstoupil z pozice režiséra nového Batmana

31. 1. 2017 - 13:07 | Novinky | Adam Homola

Affleck odstoupil z pozice režiséra nového Batmana zdroj: tisková zpráva

Chystaný samostatný Batman přišel o režiséra. Tím neměl být nikdo jiný než sám Ben Affleck, který netopýřího muže zároveň hraje. Affleck potvrdil, že s projektem pořád počítá jako herec, scénárista i producent, jen si bude muset studio najít za kameru někoho jiného.

Důvod, pokud mu tedy chceme věřit a nechceme hledat něco mezi řádky, je prostý. Podle Afflecka vyžaduje role Batmana velké soustředění, nadšení a ten nejlepší výkon, jakého je herec vůbec schopen. A to by prý nezvládl, kdyby musel zároveň pobíhat i za kamerou a celý film ještě natáčet.

Proto se hledá někdo, kdo se postará o věci za kamerou, zatímco Affleck se bude moct v klidu soustředit jen na hraní. Jméno nového režiséra zatím není, ale podle zdrojů Variety má už studio sepsaný seznam potenciální kandidátů a je mezi nimi prý i Matt Reeves.

zdroj: YouTube

Ten má za sebou například Monstrum, Úsvit planety opic a momentálně dokončuje Válku o planetu opic. Některé weby, například Deadline, mluví také o Mattu Rossovi, který natočil Tohle je náš svět. Ve hře by mělo být, ale ještě několik dalších jmen tak uvidíme, s kým se studio a Affleck nakonec domluví.

Affleck si už mezitím Batmana zahrál třikrát. Poprvé to bylo v Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti, podruhé to bylo v Sebevražedném oddílu a potřetí v Lize spravedlnosti. Ta už natočená je a do kin se dostane letos v listopadu.

Zdroje: Variety , Deadline

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.