Ve filmu o mladém Hanu Solovi se prý objeví i Darth Vader

22. 9. 2017 - 9:17 | Novinky | Adam Homola

Ve filmu o mladém Hanu Solovi se prý objeví i Darth Vader zdroj: tisková zpráva

Nad samostatným filmem o mladém Hanu Solovi visí pořád víc otazníků, než by se nám líbilo. Jeden z nich patří i zatím stále oficiálně nepotvrzené účasti největšího a nejznámějšího záporáka všech dob, Dartha Vadera.

Drby o jeho účasti jsme slyšeli už před nějakou dobou, kdy se měl herec Spencer Wilding (ztvárnil Dartha Vadera v Rogue One) omluvit z účasti na jedné akci právě proto, aby mohl natáčet Hana Sola. Wilding to sice jasně popřel a LucasFilm to také nijak nepotvrdil, a tak na Vadera všichni zapomněli.

Jenže teď přišel se zajímavou informací web thathashtagshow.com. Podle jeho zdrojů se prý před čtrnácti dny po place Hana Sola producíroval někdo převlečený právě za Darth Vadera. Jestli to byl Spencer Wilding nebo někdo jiný už thathashtagshow neví a pokud si Vader nesundá helmu, tak je to asi vcelku jedno.

Zatím sice není vůbec jasné, v jakém rozsahu se Vader ve filmu objeví, pokud vůbec. Jestli se ale největšího sci-fi záporáka přeci jen dočkáme, nebude to pravděpodobně nic velkého. Osobně bych nečekal nic většího než cameo, přinejlepším nějakou malou scénku, byť třeba s velkým významem. Vaderovu účast v loňském Rogue One: Star Wars Story to ale asi netrumfne, a to jak délkou, tak významem.

Jestli ve filmu Darth Vader skutečně bude, uvidíme ho nejspíš i v trailerech. LucasFilm si těžko nechá takovou ikonu až do filmu a pochlubí se jím i v ukázkách, i když by to měla být jen jedna vteřina, nebo pouze audiostopa Vaderova dýchání.

Skvělá scéna s Darthem Vaderem z Rogue One: Star Wars Story

Han Solo má mít premiéru na konci května 2018, ale natáčení pořád probíhá a je otázka, jestli Disney/LucasFilm stihne všechno dodělat a připravit na květen, nebo se premiéra posune, tak jako nedávno u Epizody IX, na osvědčený prosinec.

Režisér Ron Howard na svém Twitteru také zveřejnil další pohled do zákulisí filmu. Tentokrát vidíme vstup do jakéhosi dolu či jeskyně s popiskem „Spicey?“ S největší pravděpodobní tak Howard odkazuje na ikonickou lokaci dolů na koření na planetě Kessel. Na tu přišla řeč už ve čtvrté epizodě a ostatně Han Solo je se svým Millenium Falconem známý i díky tomu, že se mu podařilo proletět Kessel Run za pouhých dvanáct parsecsů.

Řeč, nebo spíše narážka, na to byla také ve Star Wars: Síla se probouzí. Kessel Run přitom používají pašeráci jako právě Solo na přepravu koření z dolů Kesselu k různým zákazníkům. Planeta Kessel je navíc plná pracovních táborů a otroků, takže je docela dobře možné, že uvidíme, jak Solo osvobodí zotročeného Chewieho a stanou se z nich kamarádi.

Na oficiální fotky, stejně jako na teaser, ale pořád čekáme a asi se jich dočkáme až příští rok. LucasFilm bude letos všechny své marketingové síly věnovat prosincovému Star Wars: Poslední z Jediů na Hana Sola se tak dostane až příští rok. O to intenzivnější to ale bude kampaň, pokud se tedy film na poslední chvíli neodloží na prosinec. Což je klidně možné.

Zdroje: thathashtagshow.com , Ron Howard Twitter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.