Universal odložilo Rychle a zběsile 9 o rok

5. 10. 2017 - 10:34 | Novinky | Adam Homola

Universal odložilo Rychle a zběsile 9 o rok zdroj: tisková zpráva

Na další Rychle a zběsile si počkáme. Premiéru devátého dílu studio Universal Pictures odložilo z původně plánovaného dubna 2019 až na duben 2020. Film se ještě nenatáčí a vlastně pořád neznáme ani jméno režiséra, tudíž není divu, že si počkáme o něco déle.

Studio sice důvod neuvedlo, ale těžko říct, zda to bylo absencí režiséra. Na možnost natočit si komerčně úspěšný velkofilm se spoustou hvězd a akcí se musí stát v Hollywoodu fronta, a tak je klidně možné, že pes může být zakopaný jinde. Konkrétně v zatím stále oficiálně neoznámeném spin-offu s Rockem a Stathamem.

O něm už oba herci v minulosti mluvili, ale studio datum premiéry, ani žádné jiné detaily, neoznámilo a projekt byl spíše jen ve fázi „jo, dobrý nápad, to někdy uděláme“. Teoreticky je možné, že Universal pošle v dubnu 2019 do kin právě onen spin-off. V takovém případě by se musely ale věci začít hýbat poměrně rychle a natáčet by se mělo začít nejpozději v prvních měsících příštího roku.

Sladit diáře obou akčních borců ale nebude jednoduché. Na rozdíl od Vina Diesela mají Rock i Statham napilno a natáčí jeden film na druhým. Místečko na první spin-off Rychle a zběsile by si ale oba pánové jistě rádi udělali: komerční úspěch mají v takovém případě prakticky jistý a potenciál na další pokračování svého vlastního spin-offu velký. A to i navzdory tomu, že Diesel je údajně proti, stejně jako se na sociálních sítích cuká Tyrese Gibson. Tohle bude ještě zajímavé sledovat…

zdroj: Cinemart

Ukázka na předchozí díl, Rychle a zběsile 8

Zdroje: tisková zpráva

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.