Steven Spielberg chce točit dalšího Indiana Jonese s Chrisem Prattem

22. 2. 2015 - 21:30 | Téma | Vojtěch Karlík

Steven Spielberg chce točit dalšího Indiana Jonese s Chrisem Prattem zdroj: tisková zpráva

Steven Spielberg chce režírovat dalšího Indiana Jonese! Není to důležitější informace, než že včera na Českých lvech vyhrál film, na který dorazilo do kin asi 4000 diváků? Rozhodně ano. Takže pár hodin před udílením Oscarů nabízíme informaci určenou všem fanouškům dobyvatele Indyho.

Když se v roce 2008 objevilo v kinech pokračování Indiana Jones a Království křišťálové lebky, většina fanoušků prorokovala, že nástupcem slavného archeologa bude jeho syn. Že se Shia LaBeouf stane novým dobrodruhem a jeho otec v podání Harrisona Forda bude tím stárnoucím mužem v pozadí. Bylo by to logické a kruh by se hezky uzavřel. 

zdroj: Archiv

Jenže současně tady byl letitý seriál o mladém Indym a místo klasického pokračování se nabízel i velmi populární restart a prequel mířící kamsi do dvacátých a třicátých let dvacátého století. Poslední informace ukazují, že druhá varianta je asi pravděpodobnější.

Je nutné si říci, že nikdo z nás už nechce vidět dalšího Indiana Jonese, pokud prostě nebude natočený na jedničku.

Steven Spielberg chce natočit nového Indiana Jonese s Chrisem Prattem v hlavní roli. A prý již existuje scénář.

Strážci Galaxie zdroj: tisková zpráva

Jiné zprávy hovoří o tom, že vůbec není jasné, že Pratt, který zazářil jako Star Lord ve Strážcích Galaxie, měl hrát titulní postavu. Je prý docela možné, že půjde opravdu o pokračování a nyní populární herec ztvární jednu z dalších hlavních rolí.

Celá ta myšlenka, že by Chris Pratt mohl hrát Jonese, vůbec není špatná. Právě ve Strážcích Galaxie potvrdil, že umí zahrát akční postavu s přesahem do správného humoru.

Nechme se tedy překvapit tím, co následujících týdnech vypustí z úst osoba nejpovolanější, totiž samotný Spielberg.

Zdroje: Cïnemablend

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.