Novinky, které dorazí ve čtvrtek do kin - co takhle tanec a dvě komedie

27. 8. 2014 - 22:00 | Téma | Vojtěch Karlík

Novinky, které dorazí ve čtvrtek do kin - co takhle tanec a dvě komedie zdroj: tisková zpráva

Jen tři filmy nás čekají tento týden v kinech, ale rozhodně se nemusíte obávat, že si nevyberete. Typický odpočinkový snímek pro teenagery Let´s Dance All In můžete proložit hned dvěma komediálními filmy Fakjů pane učiteli a snímkem Zoran, můj synovec idiot.

Let´s Dance All In

zdroj: Bontonfilm

Páté pokračování filmové série Let's Dance s osudovým podtitulem „All In“ ukáže tanec jako nikdy před tím. Ve velkém setkání se totiž do filmu vrací hvězdy ze všech předchozích dílů. Není, kam ustupovat, teď se hraje o všechno a taneční čísla ukazují naprostý vrchol. Ve středu dění je ultimátní taneční souboj v Las Vegas, který může účastníkům zásadně změnit život. Hudba otočí volume doprava, emoce budou na maximum a uspěje jen ten, kdo dá „All In“. Tolik slova distributora. Velká očekávání snímek nenabízí, ale kdo má rád, odpočinkové taneční filmy, bude asi odcházet z kina spokojený.

Fakjů pane učiteli

zdroj: Cinemart

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami“. Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Doporučujeme!

Zoran, můj synovec idiot

zdroj: Archiv


Paolo je cynický Ital, který se od rána do rána nalévá vínem. Jednoho dne zdědí slovinský poklad – synovce Zorana. Šestnáctiletý outsider toho moc nenamluví, ale má jedno výjimečné nadání… Zoran skvěle hraje šipky. A Paolo toho chce využít ve vlastní prospěch. Slovincova přítomnost postupně změní nejenom zaběhnuté pořádky v malém městě, ale i strýčkův stereotypní a citově vyprázdněný život.

Zdroje: Bontonfilm , Cinemart , Artcam

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.