Jaycee Chan, syn Jackieho Chana upřednostňuje hudbu před filmy

16. 6. 2010 - 19:00 | Téma | red

Jaycee Chan, syn Jackieho Chana upřednostňuje hudbu před filmy zdroj: tisková zpráva

Syn hongkongského hrdiny akčních filmů Jackieho Chana překonal počáteční pochyby o tom, má-li se zapojit jako jeho otec do show byznysu. Nyní má jasno, dává přednost hudbě před filmy, píše agentura AP.

Sedmadvacetiletý Jaycee Chan šest let poté, co účinkoval ve filmu a vydal debutové album, řekl, že se začíná zbavovat břemene, kterým je jméno jeho slavné rodiny, a hledá si svoje místečko v čínském zábavním průmyslu.

"Zpočátku jsem měl pochyby, ale už je nemám, protože jsem zjistil, že mám poměrně málo stoupenců a stále méně a méně lidí, kteří mě nenávidí," řekl Chan s potutelným úsměvem. "Jsem šťastný, že dělám to, co dělám nyní."

V pondělí při vydání své nové romance Break Up Club se zpěvák rozhovořil více o své hudební kariéře. Chan mladší nedávno vydal svoje třetí album s názvem Messy, které podle něho nabídne alternativu sentimentálním baladám, jež vládnou čínskému popu. "Myslím, že hudba je více než jen láska. Může to být láska k rodině, může to být přátelství," řekl Chan. Hudbu prý má radši než podnikání svého otce, hrdiny akčních filmů.

"Moje hudební kariéra je důležitější než moje filmová kariéra, protože hudba jsem já, jen hudba. Vytvářím je (písně), zpívám je, píšu je, režíruji si většinu svých hudebních videí," řekl Chan.

Ve filmech se cítí jako pěšák. "Lidé mi řeknou, udělej to, udělám to, dostanu peníze a jsem spokojený. Když se film povede, jsem ještě spokojenější. Ale hudba, to jsem já. Když to není dobré, je to moje vina," uvedl Chan junior, který si pro své nové album napsal 16 z 18 písní.

Chana podporují jeho rodiče (matka je tchajwanská herečka Lin Feng-ťiao), radí mu ale kariéru si řídí sám. "Chtějí, aby moje profesní dráha byla lepší, a tak mi říkají: 'měl bys dělat to a to'. Ale kvalitu práce si kontroluji sám. Chci si svoje věci řídit podle svého," dodal.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.