Filmové premiéry od 10. července – Nový díl 22 Jump Street a pokračování Mikulášových patálií

9. 7. 2014 - 7:00 | Téma | Vojtěch Karlík

Filmové premiéry od 10. července – Nový díl 22 Jump Street a pokračování Mikulášových patálií zdroj: tisková zpráva

Máme pro vás pravidelný nášup týdenních novinek v kinech. Tentokrát je nášup poctivý a na svoje si přijdou především příznivci všelijakých pokračování a především kultovních a známých příběhů. 

Premiéra týdne - Mikulášovy patálie na prázdninách

zdroj: YouTube.com

Hodně dlouho jsme přemýšleli, kterému filmu tento týden udělíme pomyslný titul taháku týdne a nakonec to vyhrálo pokračování Mikulášových patálií. Goscinniho knižní série slaví úspěch na celém světě již několik desítek let a je tedy jasné, že se v kinosálech potkají různé generace tatínků. Tentokrát však Mikuláš bude bez svých obligátních přátel, protože vyráží s rodiči k moři. I tam však potká správnou partu kluků, kteří jsou pro každou lumpárnu. Zahraniční hodnocení filmu jsou více než příznivá a my se na premiéru opravdu těšíme. Francouzský snímek navíc přichází s žánrem dětské komedie, která u nás byla kdysi velmi populární.

22 Jump Street

zdroj: 20th Century Fox

Na policejní důstojníky Schmidta (Jonah Hill) a Jenka (Channing Tatum) čekají velké změny - jsou pověřeni prací v utajení na vysoké škole a se svým neotřelým způsobem vyšetřování tak vyrazí vstříc novým dobrodružstvím. Jejich úkolem už není pouze vyřešit případ, ale jsou nuceni zjistit, zda mezi nimi může existovat něco jako vyšší přátelství. Pokud hledáte detektivku, pak se filmu vyhněte obloukem, ale kdo chce pořádnou komedii, pak jde na správný film. 22 Jump Street samozřejmě také moralizuje, ale v mezích a jde především pořádnou legraci.

Sex, drogy a daně

 

zdroj: Archiv

Máte-li rádi moderní dějiny Dánska, pak neváhejte vyrazit na snímek Sex, drogy a daně, který pojednává o velkolepém přátelství mezi dvěma známými a provokativními postavami: radikálního, pravicového právníka Mogense Glistrupu, a milionáře Simona Spiese. Příběh je natočený podle skutečných událostí  a přibližuje divákům dosud neznámá fakta o životě těchto dvou provokatérů. Bez znalosti severské politické scény jde však o ztracený čas.

Love song

zdroj: A-Company

Gretta (Keira Knightley) a její přítel Dave (Adam Levine) se znají od vysoké školy a společně skládají hudbu. Dave posléze podepíše smlouvu s nahrávací společností, a dvojice se odstěhuje do New Yorku. Dave však nabytou slávu neustojí a Grettu opustí. Všechno se změní, když Gretta potká během svého vystoupení v baru na East Village bývalého hudebního producenta Dana (Mark Ruffalo). A začne se před námi odvíjet nový milostný příběh. Chcete-li vyrazit s kamarádkami, nebo potřebujete-li mít romantický prožitek v kině, jde o ideální volbu.

Joe

zdroj: YouTube.com

Nový film s hvězdou Nicolasem Cagem nás zavede kamsi do lesů, kde populární herec pracuje jako dřevorubec a protože je horkokrevný, občas se dostane do křížku se zákonem. Opožděná premiéra filmu z loňského roku potěší především hercovy věrné fanoušky.

 

Zdroje: Vlastní , YouTube

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.