Akta X se vrátí v lednu 2016

13. 5. 2015 - 16:00 | Téma | Vojtěch Karlík

Akta X se vrátí v lednu 2016 zdroj: Foto: 20th Century Studios

O chystaném znovuzrození seriálu Akta X jsme již před časem informovali. Nyní padla další důležitá meta v procesu znovuzrození. Víme datum premiéry.

Je to tady! Všichni fanoušci nejslavnějšího seriálu devadesátých let se mohou v klidu připravit, jejich konspirativní cesta číslo 2 začne znovu v lednu 2016. Akta X jsou především studio 20th Century Fox a producent a duchovní otec Chris Carter. Nové díly se začaly rodit už před pár lety. Carter pochopil, že zájem diváků je stále velký, důkazy posbíral nejen z ohlasů, ale také na úspěchu filmových verzí. Nyní se tedy Dana Scullyová (Gillian Andersonová) a konspirační teoretik Fox Mulder (David Duchovny) vracejí na televizní obrazovky.

Akta X zdroj: tisková zpráva

Samotný Carter o návratu seriálu říká: "Je to jako návrat po třináctileté reklamnípauze v televizi. Svět je od té doby jen o něco divnější a je to přesně ten okamžik, kdy se hodí odvyprávět dalších šest dílů." Z toho tedy jasně vyplývá, že nepůjde o žádný megalomanský projekt, který nabídne několik desítek epizod.

Natáčení šesti nových epizod začne letos v červnu, tak aby se stihla lednová premiéra. Stanice Fox navíc uvažuje o tom, že nový seriál zařadí do hlavního vysílacícho času, kde se bude setkávat s dalším zásadním projektem stanice. Tím je seriál Lucifer inspirovaný komiksem od DC Comics.

zdroj: Archiv

David Duchovny slibuje, že nová Akta X budou mixem dvou hlavních témat starých řad. Takže narazíme na vyšetřování klasických nadpřirozených jevů a mýtů a nebudou chybět ani všelijaké konspirační teorie.

Zdroje: YouTube , Movieweb

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.